renungan mataku...

2011



Monday, March 1, 2010

mak macam x merestui....

sedihnye......

mak bimbang sangat kat ambo....

mak bgtau...sem ni da sem akhir.....concern on my stdy...x pyah bazir masa nok jual nasi kerabu.....


mak macam tidak percaya yang ambo gtau x penat pun jual....hehe....bangun kul 4 lebih...kul 5 pagi....malam tdo kul 1 am....kadang kul 2 lebih....


" lau x jual...memang jarang bangun awal.....at least dapat gak tahajud......hehehe...tu je alasan yang bagi kat mak....".


alhamdulillah.....mak bagitau...ikut suke kamu la...da besar....pikirlah sendiri untuk masa depan kamu....mak x nak nanti...belajar x sempat....jual pun x laku....sume x jadi....


sem akhir ni wat la hok paling molek untuk diri kamu sendiri......huhu....sedihnye....bukan je mak yang bimbang kan ambo....k.long, k.ngah. kak nur(kakak yang ke-5 ) pun asyik tanye soalan same.....huhu.....


penat kawe mikir pasal ni.....mlm tadi tdo kul 3 lebih...pagi td bangun lewat....kul 5.27am bru bangun...kelam kabut....sampai telur masin basuh sampai pecah....masak nasi x on....beras pulak abis....huhuhu...


malam tadi plan delivery nak kirim kat housmate anto...clas yea kul 8...tp ceknut ade tes...so....kawe yang da kalut2 ni....anta sendri je kat k.zah n lecturer2....smpy kat bilik lecturer...x mai lagi...ambo pun sangkut je kat pintu bilik.....hehe...


alhamdulillah...ari ni nasi kerabu clear....tgal nasi je x abis...

3 comments:

  1. Salam..

    Aiyak.. Mu x bagi tau dulu ke kat mak mu nak jual nasi kerabu ni? Haha..

    (komen utk entri ni)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. wasalam...kawe da bagitau la...da mintak restu ari tu....mak juz bimbang if kawe x concern on my study....dan bimbang ko kawe takut x leh bagi masa....hahaha....

    sayangnye seorang ibu pada anak2nya

    ReplyDelete

nothing can fly without airfoil...

but i try my best to do it




luahan.....dengarla muzik berbicara










Music





NASA's Shuttle/Rocket Missions Countdown